StoryEditor
Lukša Jakobušić

Predsjednik Hajduka na proslavi titule PSG-a: Mediji pišu da im prodaje velikog talenta

Piše desk  /  04.06.2023., 10:09h

Paris Saint-Germain u subotu je proslavio naslov prvaka Francuske. Titula je već ranije bila osigurana tako da poraz 3:2 od Clermonta na Parku prinčeva nije pretjerano zabolio Parižane. Proslavu naslova došla su pogledati i neka poznata lica pa se u fokusu kamera našao Novak Đoković, koji u Parizu trenutno igra Roland Garros.

Zanimljivo, odmah iza Đokovića našao se Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić. Nije poznato što Jakobušić radi u Parizu, ali odmah su krenula nagađanja da je stigao dogovoriti veliki transfer Hajdukovog 16-godišnjeg dragulja Luke Vuškovića u Paris Saint-Germain.

PSG pokazao najozbiljniji interes za Vuškovića

Nije tajna da je PSG jedan od klubova koji su najozbiljnije zagrizli za mladog hrvatskog stopera. Pisalo se da su Parižani već slali ponude od 10 milijuna eura, čime bi Vušković možda postao i najskuplji Hajdukov izlazni transfer u povijesti. Trenutno je rekorder Nikola Vlašić, koji je Evertonu prodan za 10.8 milijuna.

Vušković je ove sezone 11 puta zaigrao za Hajduk i postigao jedan pogodak. Debitirao je 26. veljače na Maksimiru protiv Dinama, svega dva dana nakon 16. rođendana. Bio je i važan dio juniorske momčadi Hajduka koja je igrala finale Lige prvaka.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:19