Zagreb, 21.9.2022 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Danskom. Na slici Zlatko Dalić.DARIO GRZELJ - Hina
StoryEditor
AUKCIJA

Postanite vlasnik dresa s utakmice Hrvatska - Danska

Piše hina  /  22.09.2022., 13:51h

Aukcija započinje u trenutku prvog sučevog zvižduka na utakmici, u 20:45 sati, i traje do 2. listopada

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije imat će priliku postati vlasnici dresa s utakmice Hrvatska - Danska u Ligi nacija, koja se ovoga četvrtka igra na stadionu Maksimir.

Po završetku utakmice svaki će igrač "Vatrenih" potpisati svoj dres s utakmice, a dresovi će potom biti ponuđeni na aukciji.

Prikupljena sredstva od svakog dresa namijenjena su "Vatrenom srcu", humanitarnoj zakladi koju su osnovali hrvatski reprezentativci.

Zaklada "Vatreno srce" radi sjajan posao - podržava rad dječjih bolnica te osigurava životno važne stipendije za mlade ljude na početku svojih karijera i njihove šanse za svijetlu budućnost, kroz program pod nazivom Korak u život.

Aukcija započinje u trenutku prvog sučevog zvižduka na utakmici, u 20:45 sati, i traje do 2. listopada.

Navijači će imati priliku dati svoju ponudu za dres dok njihovi junaci još uvijek nose taj dres na terenu.

Kako biste se uključili, posjetite www.matchwornshirt.com/event/2022-22-09-croatia-denmark i osigurajte svoj jedinstveni dio povijesti "Vatrenih".

Dodajmo kako će svjetski doprvaci protiv Danske zaigrati u novom dresu u kojem će nastupiti i na predstojećem World Cupu.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 08:55