StoryEditor
vitoria - hajduk

Portugalski mediji: Livaja je provocirao igrače i navijače

Piše desk  /  10.08.2022., 21:51h

Hajduk je izgubio od Vitorije Guimaraes u uzvratnom susretu trećeg pretkola Konferencijske lige rezultatom 1:0, ali je zbog pobjede 3:1 u prvom susretu odigranom na Poljudu prošao u play-off fazu Konferencijske lige. Ondje će igrati protiv španjolskog Villarreala.

Na samom kraju utakmice portugalski navijači na teren su ubacivali stolice i pivo, zbog čega je utakmica nakratko zaustavljena. A kada je potpuno završena, došlo je do masovnog naguravanja u kojem je vodstvo Hajduka otpremilo Marka Livaju u svlačionicu kako ne bi dobio drugi žuti karton.

Portugalski portal Maisguimaraes, međutim, piše kako je Livaja provocirao igrače Vitorije. "Livaja je na kraju utakmice provocirao igrače i navijače Vitorije, izazvao je svađu između igrača Vitorije i Hajduka. Prema hrvatskim igračima bačeno je i nekoliko sjedalica. Pomutnja se s užarenim direktotima dvaju klubova nastavila i nakon što su igrači Hajduka otišli u svlačionicu", piše Maisguimaraes.

"Vitoria je pobijedila, ali Hajduk ide dalje. Na kraju je izbila tučnjava. Borevković je pokušao smiriti bivše suigrače, navijači su bacali stolice, a reagiralo je i osiguranje", napisala je portugalska A Bola, dok Correio da Manhã navodi: "Završetak utakmice obilježili su kratki trenuci napetosti na terenu između igrača obje momčadi i sudačke ekipe."

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:05