StoryEditor
NEUOBIČAJENA SCENA

Ponijela ga euforija: Pobjednički gol Hajduka slavio je i Rijekin sakupljač lopti

Piše Desk  /  22.11.2021., 08:04h
Da se igralo u Splitu, to ne bi bila neka vijest, ali igralo se u Rijeci i reakcija mališana iznimno je zanimljiva i simpatična.

Hajduk je na Rujevici svladao Rijeku 3:2 pogotkom Jana Mlakara u sedmoj minuti sudačke nadoknade, što je kod navijača izazvalo veliko slavlje, piše Večernji.hr.

A jedan od njih bio je i sakupljaš lopti iza gola Martina Zlomislića. Da se igralo u Splitu, to ne bi bila neka vijest, ali igralo se u Rijeci i reakcija mališana iznimno je zanimljiva i simpatična.

Ali i neuobičajena jer inače lopte sakupljaju dječaci iz omladinskog pogona kluba na čijem se stadionu igraju utakmice. Zbog toga mu nitko od drugih dječala ništa nije zamjerio, što znači da nije bilo sličnih tenzija kao na tribinama, gdje su Armada i Torcida bile na rubu većeg incidenta od paljenja baklji i dovikivanja.

Također, nakon utakmice jedan navijač Rijeke utrčao je na travnjak, sjurio se prema nogometašima Hajduka, ali nokautirao ga je šef osiguranja splitske momčadi.

Te nemile scene treba što prije zaboraviti, za razliku od prikazanog od obje momčadi. Hajduk je poveo u 45. minuti pogotkom Marka Livaje, u 54. je izjednačio Josip Drmić, da bi s bijele točke domaćinu vodstvo donio Robert Murić u 79.

Djelovalo je u tim trenucima kao da je priča zaključena, ali... Splićanima je dosuđen jedanaesterac pet minuta kasnije i realizirao ga je Livaja, da bi se "debelo" u sudačkoj nadoknadi zbio potpuni preokret, za veliko slavlje. Svih, pa i dječaka iza gola.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:16