StoryEditor
udar na predsjednika saveza

Pojavila se nova snimka oko skandala koji potresa španjolski nogomet: Jenni Hermoso je u ovoj oduševljena poljupcem

Piše desk  /  30.08.2023., 13:34h

Španjolsku žensku nogometnu reprezentaciju već danima potresa seksistički skandal nakon osvojenog svjetskog naslova, a sada se pojavila nova snimka nakon poljupca zbog kojeg je na udaru predsjednik tamošnjeg saveza Luis Rubiales.

Naime, prvi čovjek španjolskog nogometa je prilikom ceremonije dodjele medalja u usta poljubio veznjakinju reprezentacije Jenni Hermoso (33) protiv njene volje, a kasnije joj je i ponudio brak za vrijeme slavlja u svlačionici.

Hermoso je kasnije je tijekom live streama na Instagramu rekla da joj se nije svidio Rubialesov potez, a predsjednik se zbog svega navedenog našao na udaru javnosti te se od njega traži ostavka.

Međutim, Rubiales to žestoko odbija učiniti smatrajući da je poljubac bio plod obostrane želje, a sada je poslao snimku na kojoj se vidi kako Hermoso nakon trijumfa u autobusu reprezentacije oduševljeno pokazuje snimku njenog poljupca s predsjednikom.

S telefona je puštala video poljupca nasmijana i vesela, a u istom raspoloženju su bile i njene suigračice dok su ga gledale.

Snimku su pratile ovacijama te skandiranjem "Poljubac, poljubac!" i "Presi, presi!", što je u Španjolskoj izraz kojim se oslovljavaju predsjednici.

Hermoso i suigračice su tada nasmijane komentarisale da je njihov poljubac sličan onom čuvenom nakon finala Svjetskog prvenstva 2010. godine kada je legendarni vratar Iker Casillas uživo pred kamerom poljubio televizijsku reporterku i svoju djevojku Saru Carbonero.

Dnevnik.ba

25. listopad 2024 00:06