StoryEditor
nba

Pogledajte što je sve Zubac uradio u jednoj akciji, na kraju mu se isplatilo

Piše desk  /  24.10.2021., 09:36h
LA Clippersi izgubili su i drugu utakmicu nove NBA sezone, kod kuće od Memphis Grizzliesa 120:114.

Ivica Zubac u novoj je sezoni zadržao status iz prethodne. Starter je, ali igra manje od 20 minuta. Ovaj put to mu je bilo dovoljno za učinak od šest koševa, osam skokova i tri asistencije.

Od osam uhvaćenih skokova, četiri su bila napadačka, a za dva se izborio u istoj akciji u kojoj je pokazao nevjerojatnu borbenost.

Nakon promašaja Reggieja Jacksona uhvatio je loptu pod košem, ali mu je u sendviču između dva gostujuća igrača ispala iz ruku. Bacio se za njom i "plivao" po parketu dok ju nije ponovno zgrabio nekoliko metara dalje, kod linije za tricu, i proslijedio suigraču. Marcus Morris šutnuo je tricu i promašio cijeli obruč. Lopta se odbila do Erica Bledsoea koji ju je prihvatio i pokušao položiti, ali i on je promašio. Sve je spremno ispratio Zubac koji je popravio i njegov promašaj te nakon novog napadačkog skoka silovito zakucao, piše Index Sport.

Zubac ima poprilično kontroverzan ugled među fanovima Clippersa. Jedni ga smatraju najpodcjenjenijim centrom lige koji bi u punoj minutaži bio All Star igrač, a drugi bi ga najradnije otjerali iz lige, u ovoj akciji nitko nije mogao pronaći razlog za kritiku.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:29