StoryEditor
sažetak

Pogledajte najbolje trenutke Hrgovićeve borbe: Razmijenjeno je puno teških udaraca, Filip je nekoliko puta opasno visio...

Piše desk  /  21.08.2022., 11:06h

Do najveće pobjede u karijeri Filip Hrgović došao je teško i naporno, u meču gdje je prije svega pokazao karakter šampiona.

Nećemo lagati ako kažemo da je rijetko tko očekivao kako bi meč Filipa Hrgovića i Zhileija Zhanga mogao potrajati 12 rundi. Posebno u maniri da je Kinezu gotovo potpuno pripala prva, a hrvatskom boksaču druga polovica meča.

No, upravo to se dogodilo, što je samo znak kako je El Animalu trebalo puno više od same boksačke vještine za odraditi ovo na pravi način. 

Ponudila su tako ova dva vrhunska teškaša pravo uzbuđenje. Meč u kojem gotovo do samog kraja nije bilo izbjegavanja akcije ili nepotrebnih klinčeva. Meč u kojem su obojica pokušavali odraditi ono najbolje što znaju.

Možda se neki neće složiti s time da je Hrgovićeva izvedba bila u stilu boksača koji bi se trebao boriti za svjetsku titulu, no on je uspješno odgovorio na ono što je stavljeno ispred njega, piše gol.hr.

Tome nam jako dobro svjedoći kompilacija najboljih trenutaka meča koju je DAZN objavio, a mi smo ju podijelili ispod ovog teksta.

Dnevnik.ba

18. srpanj 2024 05:23