StoryEditor
bivši hrvatski napadač

Pogledajte Mandžinu kolekciju trofeja. Sada je u nju dodao i broncu, navijači oduševljeni

Piše desk  /  21.12.2022., 10:02h

Mario Mandžukić je igrajući za Dinamo, Bayern, Juventus i Hrvatsku osvojio sve. Sada je, pak, osvojio prvu medalju kao trener. Novi član stručnog stožera Hrvatske je četiri godine nakon igračkog srebra na SP-u, za koje je bio jedan od najzaslužnijih, dobio i broncu.

"Sretan sam što mogu dodati još jedan primjerak", napisao je Mandžukić na društvenim mrežama i objavio fotografiju impresivne kolekcije trofeja i memorabilija iz bogate karijere, koje čuva u jako ukusno i s mjerom složenoj polici. Mandžukić je ondje pohranio srebro iz Rusije, dres i kopačke u kojima je zabio u finalu SP-a.

Pokazao je trofej Lige prvaka osvojen s Bayernom, zatim kopačke, loptu i mrežu u koju je zabio gol za pobjedu vrijednu tog trofeja protiv Borussije na Wembleyju. Tu su i slavni "tanjur" koji dobiva osvajač Bundeslige, pehar pobjednika njemačkog kupa, niz trofeja koje je osvojio s Juventusom i kapetanska traka talijanskog velikana, koju je ponosno nosio.

Upravo su navijači Juventusa najbrojniji među stotinama oduševljenih komentatora koji su se javili nakon objave ove slike na Instagramu. "Ratnik među ljudima", "Grande Marione", "Krasno je da ističeš kapetansku traku Juvea", neki su od komentara. 

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 01:21