StoryEditor
serie a

Pogledajte Lukakuovo štopanje lopte koje je nasmijalo i Džeku

Piše desk  /  08.01.2023., 10:02h

Milanski Inter je u utakmici 17. kola talijanske Serie A remizirao 2:2 na gostovanju kod Monze. Momčad kojoj je ovo prva sezona u prvoj ligi pružila je solidan otpor talijanskom velikanu, ali na kraju je ipak do bodova došla tek golom u 93. minuti susreta.

Nije se na tom susretu proslavio belgijski napadač Romelu Lukaku, koji očito još uvijek traži pravu formu nakon oporavka od ozljede. Centarfor Intera u posljednjim je trenucima utakmice užasno primio jednu laganu loptu nakon izvedenog auta. Pobjegla mu je u korner te tako nasmijala njegovog suigrača Edina Džeku.

Lukaku je lošim štopanjem privukao pažnju i na prošloj utakmici, gdje su mu se smijali nogometaši Napolija.

Inter na četvrtom mjestu

Inače, Inter je poveo već u 10. minuti golom Mattea Darmiana, a Monza je izjednačila minutu kasnije golom Patricka Currije. U 22. minuti precizan je bio Lautaro Martinez za rezultat koji je na semaforu stajao sve do 93. minute, kad je konačnih 2:2 postavio Luca Caldirola.

Inter je nakon ovog remija ostao 4. na prvenstvenoj ljestvici s utakmicom više i dva boda manje od trećeplasiranog Milana, a Monza je skočila na 13. mjesto s 18 osvojenih bodova u 17 dosad odigranih kola.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
23. travanj 2024 05:47