StoryEditor
euforija na rujevici

Pogledajte kako je Rijeka najavila spektakularno pojačanje: Stiže Alen Halilović!

Piše desk  /  06.07.2022., 07:27h

Predstavljanje bi trebalo biti u srijedu tijekom dana, a navijači su već sada euforični na društvenim mrežama

Bivši hrvatski reprezentativac i nekada najveći talent hrvatskog nogometa, Alen Halilović (26), vratio se u Prvu HNL. Halilović je sve dogovorio s Rijekom i kao slobodan igrač pridružio im se već u utorak navečer kada je klub kasno navečer objavio zanimljiv video na Facebooku.

Rijeka je objavila snimku na kojoj se štampa Halilovićev dres, a nosit će broj 10. Predstavljanje bi trebalo biti u srijedu tijekom dana, a navijači su već sada euforični na društvenim mrežama glede dolaska nekada najtalentiranijeg hrvatskog nogometaša.

Halilović, koji je u svojim najboljim danima vrijedio 10 milijuna eura, a danas vrijedi svega 400 tisuća eura, ostao je bez kluba nakon što mu Reading nije ponudio novi ugovor, a sada će karijeru nastaviti u redovima Rijeke.

Halilovića su nekada zvali "hrvatskim Messijem" i on je 2014. godine, kao klinac, prešao baš u Barcelonu, ali tamo se nikada nije izborio za mjesto u momčadi pa su ga slali na posudbu u Gijon, gdje se također nije proslavio. Nakon dvije godine prodali su ga HSV-u za pet milijuna eura, a ovi su ga pak nakon jedne sezone posudili Las Palmasu, gdje je čak igrao dobro, ali vraćen je HSV-u i zatim kao slobodan igrač odlazi u Milan.

Niti u Italiji se nije proslavio, oni su ga također slali na posudbe u Standard i Heerenveen, ali, nažalost, nije briljirao niti u njihovim dresovima. Posljednje dvije sezone igrao je u Birminghamu i Readingu, ali na kraju ga niti jedan od tih dvaju klubova nije zadržao.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 11:47