StoryEditor
primera

Pogledajte kako je Raketa asistirao u nadoknadi protiv Granade za skok Seville na drugo mjesto

Piše desk  /  09.04.2022., 07:14h
Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je asistent za pobjednički pogodak Seville u dramatičnoj 4-2 (1-1) pobjedi protiv Granade u prvoj utakmici 31. kola španjolskog prvenstva.

Rakitić je u trećoj minuti sudačke nadoknade bio najviši u skoku pred gostujućim golom te je glavom spustio loptu za Rafu Mira koji je s dva metra zatresao mrežu za 3-2.

Granada je povela u 23. minuti golom Machisa, na 1-1 je u 32. minuti poravnao Diego Carlos, da bi vodstvo od 2-1 Sevilli donio Ocampos u 66. minuti nakon kontroverzne akcije u kojoj su i on i asistent Corona bili u zaleđu koje je linijski sudac i označio samo da bi VAR procijenio kako je njihova pozicija bila ispravna.

Na 2-2 poravnao je Diaz (88) te se činilo kako će Granada do zasluženog boda, ali u sudačkoj nadoknadi su se Rakitić i Mir pobrinuli da ne bude tako. Konačni rezultat je u devetoj minuti nadoknade postavio Alejandro Gomez.

OVDJE pogledajte Rakitićevu asistenciju.

Rakitić je odigrao čitav susret za Sevillu koja je s ova tri boda skočila na drugo mjesto sa 60 bodova, devet manje od vodećeg Reala iz Madrida, a tri više od treće Barcelone i četvrtog Atletica, dok je Granada 16. sa 29 bodova.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 14:21