StoryEditor
sp u kataru

Pogledajte kako je Dembele reagirao kad su mu rekli da je Japan pobijedio Njemačku

Piše desk  /  24.11.2022., 11:26h

Reprezentacija Japana napravila je senzaciju u srijedu nakon što je u 1. kolu skupine E Svjetskog prvenstva pobijedila Njemačku 2:1. Favorizirani Nijemci vodili su golom Gundogana do 75. minute, da bi u osam minuta ostali bez bodova. Prvo je izjednačio Doan, a preokret i ogromno slavlje Japancima donio je Asano u 83. minuti susreta.

Pobjeda Japana odjeknula je svijetom skoro kao i pobjeda Saudijske Arabije nad Argentinom. No neki ipak nisu imali prilike gledati utakmicu, a jedan od njih je Ousmane Dembele koji je za rezultat utakmice saznao tek na press-konferenciji francuske reprezentacije, prenosi Index.

Novinar ga je pitao kako komentira iznenađenja na Svjetskom prvenstvu kao što je pobjeda Japana nad Njemačkom. Dembele ga je prekinuo i začuđeno upitao: "Molim!?" Kad su mu potvrdili da je Japan zaista pobijedio, samo je rekao: "Huh."

Francuska je u sjajnoj prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu deklasirala Australiju 4:1, a u subotu u 17 sati igra protiv Danske. U drugoj utakmici 1. kola te skupine Danska i Tunis odigrali su bez golova.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 10:20