StoryEditor
intervju iz 2017.

Pogledajte kako je Borna Sosa hrvatskoj novinarki na turskom jeziku rekao: "Ti si jako lijepa"

Piše desk  /  23.09.2022., 13:50h

Nakon što je pogotkom u utakmici s Danskom doveo Hrvatsku do pobjede, ime Borne Sose preplavilo je društvene mreže. Dijele se stare fotografije, snimke, intervjui, pa tako i onaj koji je dao Ivani Mišerić 2017. godine.

Sosa je s Mišerić razgovarao u emisiji Plavi kvart. Pred kamerama se pohvalio znanjem turskog jezika, koji je naučio zbog ljubavi prema turskim sapunicama. Gledateljima je usput preporučio tursku seriju Ezel. "Obožavam turski i znam pričati turski. Znam ga čak i tečno prevoditi", rekao je, na što ga je voditeljica zamolila da kaže nešto na tom jeziku. 

Isječak možete pogledati od 6. minute.

"Kako se kaže hvala?" pitala ga je Ivana, no Sosa je to zanemario pa izgovorio rečenicu koja u prijevodu znači: "Ti si jako lijepa."

"Ja tebe jako volim", nastavio je dalje govoriti na turskom. "Ima tako nekih stvari iz serije koje znam", zatim je zaključio pa spomenuo i ljubav prema turskim sapunicama.

"Ne mogu vjerovati da voliš turske sapunice", rekla mu je Ivana.

"Znam, nije mi ni tata vjerovao pa kad sam mu stao iza televizora i prevodio, bilo je - 'što, kako, otkud, gdje...'", rekao je mladi nogometaš. "Većinom su serije ili o ubijanju ili o ljubavi", zaključio je, piše Index Sport.

Dnevnik.ba

24. siječanj 2023 20:12