StoryEditor
malo im za euforiju treba

Pogledajte fotku i snimku koje su raspalile maštu navijačima Hajduka: Kuha li se senzacionalni transfer na Poljudu?

Piše desk  /  15.11.2021., 12:03h
Vlasnik svjetskog srebra i dugogodišnja uzdanica Vatrenih Ivan Rakitić jučer je na Poljudu pratio slavlje Hrvatske protiv Rusije. Uoči utakmice spustio se na travnjak splitskog stadiona gdje su ga pozdravili navijači, bivši suigrači i izbornik.

Prije susreta odradio je intervju koji je prekinuo Danijel Subašić, a na svojem Instagram profilu objavio je niz fotografija i storyja u znaku slavlja i pobjede hrvatske nogometne reprezentacije.

No, jedna je fotografija posebno zainteresirala sve navijače Hajduka.

Rakitić se fotografirao u društvu Marka Livaje i kuma Marka Bralića. Bralić je poznat kao veliki obožavatelj Hajduka te je zaslužan za legendarnu fotografiju od prije šest godina na kojoj legendarni Lionel Messi pozira s Hajdukovim šalom.

image

Livaja, Bralić i Rakitić

INSTAGRAM -

Bralić je veliki nogometni obožavatelj i često putuje kako bi gledao Hrvatsku i Hajduk na svakoj utakmici. Navijače Hajduka posebno je ‘naložio’ kada je uz fotografiju s Raketom napisao:

“Želite li vidjeti Rakitića u bijelom dresu?”

HRT je objavio i snimku Rakitićevog oblačenja bijelog dresa.

Je li to bila samo šala ili Rakitićev kum pokušava nešto reći, vidjet ćemo u narednim mjesecima. Bilo kako bilo, Raketa bi bio ogromno pojačanje za splitski klub.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 03:32