StoryEditor
izdržao minutu

Pogledajte brutalni nokaut hrvatskog borca, Poljak je stojeći zaspao

Piše desk  /  28.11.2021., 10:42h
Vinkovčanin Mario Žgela se za tjedan dana bori u finalu Armagedona u Osijeku, no to mu nije predstavljalo nikakav problem. U subotu je u sklopu promocije FEN nokautirao Poljaka Kowalskog

Tko je isključio svjetlo, pitao se poljski borac Adam Kowalski nakon svega minutu borbe protiv Hrvata Marija Žgele (24, 5-2). Hrvatski borac je ekspresnim nokautom poslao Poljaka u zemlju snova i došao do pobjede na poljskom FEN-u, piše 24sata.hr.

Vinkovački borac se za tjedan dana bori na finalu FNC ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige u Osijeku, ali to mu nije predstavljalo nikakav problem. Došao je u Wroclav, odradio posao uz minimalnu potrošnju te pokazao što čeka njegovog protivnika u Osijeku. 

Adam Kowalski (38, 13-7) nije ga ni taknuo, za minutu i deset sekundi slavio je vinkovački borac u Wroclawu. Na startu prve runde odmjeravao je protivnika, a nakon pola minute pokušao je Žgela s kombinacijom direkta i krošea. To je odsjelo u bloku, a nešto kasnije je pogodio koljenom u blok Kowalskog.

A to je bio samo nagovještaj onoga što će se dogoditi nakon minute i 10 sekundi! Strašno je pogodio vinkovački borac i teško nokautirao Poljaka! Prošao je desni aperkat na koji je nadovezao lijevi direkt, bacio protivnika na leđa i sve završio monstruoznim ground and ponudom.

Nije se još neko vrijeme mogao pridići Kowalski, nije znao gdje je iskusni Poljak, a Mario je sve proslavio u društvu trenera koji će ga pratiti i idući tjedan u Osijeku. Ponavljamo, Kowalski ga nije ni taknuo i potpuno svjež Žgela stiže pred domaću publiku.

Podsjetimo, pokušat će osvojiti naslov prvaka druge sezone ‘Armagedona’ u poluteškoj kategoriji protiv Slovenca Igora Kuzmanovića (29, 1-1) koji je u polufinalu dominantno slavio gušenjem protiv Aleksandra Dimitrijevića (23, 3-4).

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 04:00