MOSTAR, 13. svibnja (FENA) - Memorijalni nogometni turnir u povodu šeste godišnjice od tragične avionske nesreće u Mostaru u kojoj je život izgubilo pet osoba, od kojih troje djece, Lana Lovrić (11), Luka Lovrić (8) i Arman Hadžiomerović (8), počeo je u subotu u mostarskom Arena Sport Centru. (Foto FENA/Denis Leko)DENIS LEKO -
StoryEditor
mostar

Počeo memorijalni nogometni turnir za Lanu, Luku i Armana

Piše fena  /  13.05.2023., 19:06h

Memorijalni nogometni turnir u povodu šeste godišnjice od tragične zrakoplovne nesreće u Mostaru, u kojoj je život izgubilo pet osoba, od kojih troje djece, Lana Lovrić (11), Luka Lovrić (8) i Arman Hadžiomerović (8), počeo je u subotu u mostarskom Arena Sport Centru.

Na turniru sudjeluju djeca od 2014. godišta i mlađi, a revijalnu utakmicu odigrat će prijatelji Armana i Luke.

Dodjela nagrada najboljim ekipama predviđena je u 20 sati, a nagrade će uručiti predstavnici Arena Sport Centra, Grada Mostara i roditelji Armana, Lane i Luke.

Naime, dana 13. svibnja 2017. godine sve građane Mostara, ali i šire, duboko je potresla vijest o padu sportskog zrakoplova tijekom promotivnog leta u naselju Jasenice južno od Mostara u kojem je poginulo pet ljudi, među kojima i troje djece. U padu zrakoplova poginuli su osmogodišnji Arman Hadžiomerović, brat i sestra Luka (8) i Lana (11) Lovrić, mladić Muhamed Sipović i pilot Ivan Karačić.

Panoramski let koji se održavao u okviru manifestacije "Dani otvorenih vrata" u organizaciji Aerokluba Mostar i mostarske zračne luke bio je koban za navedenih pet osoba. Nakon samo dvadesetak minuta, let je tragično okončan.

Dnevnik.ba

28. svibanj 2023 20:35