Doha, 05.12.2022 - Premijer Andrej Plenković posjetio je hrvatske nogometaše u hotelu Hilton u Dohi pred utakmicu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva Katar 2022 protiv reprezentacije Japana. Na slici Andrej Plenković i Zlatko Dalić.HINA/ VLADA RH/ IK -
StoryEditor
hrvatski premijer

Plenković doputovao u Katar i poželio sreću Vatrenima protiv Japana

Piše hina  /  05.12.2022., 12:19h

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković sastao se u ponedjeljak u Katru s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i poželio njemu i reprezentativcima sreću u susretu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana koji je na rasporedu danas u 16 sati.

Plenković je doputovao u Katar službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija. Uz premijera Plenkovića u Katar su doputovali i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović te premijerov sin Mario.

"Puna podrška Zlatku Daliću i hrvatskim reprezentativcima @HNS_CFF jutros uoči utakmice osmine finala @FIFAWorldCup s Japanom!#Vatreni, cijela Hrvatska je uz vas!", stoji na Twitter profilu Andreja Plenkovića koji je objavio i par fotografija s Dalićem te s vratarom hrvatske reprezentacije Dominikom Livakovićem.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 23:46