StoryEditor
liga mz grada mostara

Plemići našli vremena za druženje s navijačima, posebno su obradovali najmlađe. Balinovac izravno u četvrtfinale

Piše desk  /  30.07.2022., 15:44h

Sinoć su na Ligi mjesnih zajednica grada Mostara odigrani novi završni susreti po skupinama. Ipak, zvijezde večeri ovaj put bili su nogometaši HŠK Zrinjski koji su u pratnji šefa struke Sergeja Jakirovića došli na prigodno druženje iza 10. osnovne škole.

Nogometaši Zrinjskog su u četvrtak prošli Tiranu u sklopu kvalifikacija za Konferencijsku ligu a u nedjelju (21 sat) igraju domaći prvenstveni susret protiv Leotara. Usprkos svim tim obvezama našli su vremena za druženje s navijačima. Posebno su bili oduševljeni oni najmlađi koji su od svojih idola tražili potpise i zajedničke fotografije. Tu obvezu nogometaši Zrinjskog su rado ispunili. Vrhunac večeri bilo je natjecanje u gađanju grede gdje su se ekipe Slobodana Jakovljevića i Hrvoja Barišića borili za lopte ali i ulaznice za novu europsku utakmicu u kojoj će u četvrtak Zrinjski dočekati Tobol. Na kraju su nogometaši Zrinjskog ispucali preostale lopte na tribinu na kojoj su najsretniji uhvatili suvenir s ovog druženja.

Riješena je situacija u skupini C. Balinovac nakon pobjede protiv Centra 2 prolazi izravno u četvrtfinale, dok je Polog pobjedom protiv Ortiješa osigurao prolazak skupine i razigravanje.

Rezultati: juniori Žito - Bijeli brijeg 1:2, juniori Rodoč/Jasenica - Avenija 1:3, seniori Balinovac - Centar 2 5:3 (Josip Vučina x2, Domagoj Zovko, Antonio Ćorić/Dejan Borovčanin x2, Patrik Mucić), seniori Polog - Ortiješ 2:1 (Ivan Ivanković x2, Zoran Pehar/Predrag Lukić).

Natjecanje na Ligi MZ grada Mostara nastavlja se u ponedjeljak.

Dnevnik.ba

30. srpanj 2022 15:44