StoryEditor
premijer liga bih

Plemići idu na gostovanje u Bijeljinu kod Radnika: "Teren je loš, ali nema alibija. Moramo se prilagoditi!"

Piše T.R.  /  21.09.2021., 12:40h
Nogometaši Zrinjskog u dobroj formi nastavljaju s Premijer ligom BiH, a u 10. kolu idu na gostovanje u Bijeljinu kod Radnika.

Teško gostovanje, više zbog terena i dalekog puta, nego li zbog protivnika koji je posljednji na ljestvici bez ijedne pobjede.

Zrinjski, koji je bez poraza i s tri uzastopne pobjede, veliki je favorit, ali to trebaju dokazati na teškom terenu.

Trener Plemića Sergej Jakirović, obratio se novinarima uoči puta u Bijeljinu 

"Brzo se prebacujemo s protivnika i nemamo vremena veseliti se zbog dobrih rezultata. Napravili smo dva regeneracijska treninga. Analizirali smo Radnik, pripremili se najbolje što možemo, ali puno će toga diktirati i teren koji nije u baš najboljem stanju. Ali, nema veze, nema alibija, moramo se prilagoditi na to što nas čeka", kazao je Jakirović te nastavio:

"Radnik je na toj poziciji na kojoj je, ali imali su zanimljivih utakmica, pogotovo kući i protiv Veleža, Željezničara, Tuzla Cityja te nitko tu nije izdominirao. Nije lako probiti Radnik, a najviše iz čega nama prijeti opasnost je kontra preko Pantelića i Markovića, ali i iz prekida Šuberta i Gogića. Moramo pokušati anulirati ta njihova oružja i probati uzeti tri boda. Fokus je na nama. Ako smo mi pravi kao što smo bili u ovim utakmicama do sada, s maksimalnim pristupom, onda bi trebali odvesti utakmicu na naš mlin."

Sastav

"Osim Bekića koji ima žute kartone, svi igrači su spremni i tu imam slatke brige. Ali, vodim računa da dajem priliku što više igrača. Ima ih dosta što nas nose cijelo vrijeme, plus pet-šest igrača koji uđu. Pokušavam ih rotirati tako da se nitko ne osjeća otpisanim. Igramo utakmice svaka tri dana i u Kupu smo jučer saznali protivnika, tako da će biti prilike za svakoga. Što se tiče sastava za sutrašnju utakmicu, mogu reći da će biti promjena. Razmišljam i o promjeni sustava, ali ujutro kada se probudim vidjet ću sa suradnicima što nam je najbolje. Mada, manje-više 90 posto sastava se zna."


 

Dnevnik.ba

27. listopad 2021 22:20