StoryEditor
briljirao protiv finaca

Pjanić se obračunao s medijima: Previše loših stvari govorite o meni, ne može jedan igrač biti problem

Piše desk  /  15.06.2022., 07:59h

Reprezentativac BiH nije zadovoljan odnosom medija-

Reprezentacija BiH je rezultatom 3:2 savladala Finsku uz sjajnu partiju Miralema Pjanića koji je postigao jedan i namjestio po jedan gol.

Nakon utakmice je istaknuo da je zadovoljan igrom reprezentacije, ali da nije zadovoljan odnosom javnosti prema njemu.

"Nismo samo čekali Pjanića, ali eto previše vi pričate o meni u zadnje vrijeme i previše loše stvari govorite. Mislim da jedan igrač ne pravi ekipi problem. Kada dobijemo cijela ekipa je zaslužna, isto tako kada izgubimo cijela ekipa je kriva. Dobro smo počeli Ligu nacija, nadamo se i dobrom kraju. Imali smo dva vrlo naporna tjedna, ali mislim da smo bili dobri i mogli smo još više, ali moramo biti zadovoljni jer smo sada prvi u grupi", kazao je Pjanić, dodavši:

"Ovisi o nama jer je i danas bilo i dobrih stvari i loših stvari. Mislim da reprezentacija dobiva sve više na iskustvu, što nam ponekad fali, ali to je ono što želimo popraviti i imati konstantnu razinu. Imamo dosta mladih igrača i potencijal za napredak, ali mislim da ekipa na pravom putu i da tražimo još sustav koji nam odgovara kako bi došli do više šansi i boljih prilika. Mislim da smo u zadnjim utakmicama pokazali da možemo tako igrati, a evo sada ide zaslužan odmor. Moramo se dobro pripremiti za novu sezonu, a još brže i reprezentaciju i novi ciklus".

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 13:55