StoryEditor
na udaru kritika

Pjanić bio u provodu uoči ključne utakmice Zmajeva? Objavljene su i snimke...

Piše desk  /  16.11.2021., 07:25h
Navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine razočarani su nastupom Miralema Pjanića protiv Finske te su ga "nagradili" zvižducima s tribina Bilinog Polja.

No, nekoliko dana nakon poraza kojim su Zmajevi ostali bez šansi da se kroz dodatne kvalifikacije plasiraju na Svjetsko prvenstvo, na internetu su se počele pojavljivati fotografije i videozapisi na kojima se Pjanić navodno nesportski zabavlja pred susret s Finskom, piše Klix.ba.

U srijedu, tri dana pred susret na Bilinom Polju, na Instagramu je objavljena Pjanićeva fotografija iz jednog sarajevskog kluba.

image

Pjanić u provodu

SCREENSHOT - Instagram

Uskoro je počeo kružiti i video koji je snimljen navodno istog dana u kasnim noćnim satima, a pojedinci tvrde i kako je video nastao čak i noć prije same utakmice.

Također, internetom kruži i fotografija na kojoj Pjanić puši nargilu. Datum te fotografije nije poznat, no evidentno je samim pogledom na trenirku da se radi o periodu kada se Pjanić nalazio na okupljanju reprezentacije.

image

Pjanić u provodu

SCREENSHOT -

Brojni navijači su ogorčeni Pjanićevim igrama u posljednje vrijeme, te je od igrača koji je bio ljubimac navijača brzo postao igrač kojem se zviždi s tribina.

Pjanić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine do sada nastupio 103 puta i postigao je 17 pogodaka.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2021 22:28