StoryEditor
transferi

Petković ne ide u Tursku, Bjelica krenuo po drugog napadača

Piše desk  /  06.07.2023., 10:58h

Bruno Petković pod ugovorom je s Dinamom i za sljedeću sezonu, no navodno je obavijestio klub o svojoj želji za odlaskom u Trabzonspor. Turski mediji pisali su da ga ondje zove bivši trener Dinama Nenad Bjelica, ali i da postoje velike razlike između Dinamovih potraživanja (pet milijuna eura) i ponude Trabzonspora (2.5 milijuna eura).

Također, turski mediji prenijeli su izjavu Bjelice koji je rekao da je razgovarao s Petkovićem, ali ne i s Dinamom o potencijalnom transferu. Sada pišu o planu B koji ima Trabzonspor. Taj plan B odnosi se na eventualn neuspjeh u dovođenju napadača Dinama i hrvatske reprezentacije, a zove se Andy Delort.

Transfermarkt ga procjenjuje na 7 milijuna eura

U pitanju je bivši napadač U-20 francuske reprezentacije, danas alžirski reprezentativac koji nastupa za Nantes. Pod ugovorom je s francuskim klubom do ljeta 2025. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na sedam milijuna eura, dva više nego Petkovića.

U prošloj sezoni zabio je ukupno devet golova u 35 utakmica za svoju momčad. Veći dio karijere proveo je u Francuskoj, uz kraće izlete u Englesku (Wigan) i Meksiko (Tigres).

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 17:48