14.09.2022., stadion San Siro, Milano - UEFA Liga prvaka, 2. kolo, skupina E, AC Milan - GNK Dinamo. Photo: Matija Habljak/PIXSELLMATIJA HABLJAK/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
napadač dinama

Petković: "Kada je bilo 2:1 možda smo mogli više riskirati"

Piše desk  /  14.09.2022., 21:53h

Dinamo je u susretu 2. kola skupine E Lige prvaka izgubio od Milana na San Siru 3:1. Prvi gol za domaćina zabio je Olivier Giroud s bijele točke u 45. minuti.

Milan je drugi gol zabio u prvoj minuti drugog poluvremena, a strijelac je bio Saelemaekers. Za Dinamo je zabio Mislav Oršić nakon sjajne akcije s Brunom Petkovićem u 56. minuti. Treći gol za domaćina postigao je Pobega u 77. minuti. Nakon utakmice oglasio se Bruno Petković.

"Iskreno, negativni su dojmovi, netko će se možda zadovoljiti 3:1 porazom, ali ja nisam jedan od tih. Mogu čestitati momcima jer smo dali maksimum. Da smo malo hrabrije stajali, možda smo mogli izvući više, nisam siguran, ali naravno da nisam zadovoljan. Sigurno ćemo sve analizirati. Gol u 45. minuti nas je presjekao", rekao je Petković za HRT pa dodao:

"Dogovorili smo se da u drugom dijelu nastavimo isto, 45 minuta je puno vremena iza izjednačiti i preokrenuti. Drugi gol nam je malo ubio nade da nešto možemo napraviti. U trenutku kada je bilo 2:1, možda smo mogli više riskirati, ali okrećemo se Lokomotivi, zadnjoj utakmici prije reprezentativnog okupljanja. Ja i Mislav se razumijemo na terenu, on se puno kreće, želi loptu, igramo po osjećaju."

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 13:58