StoryEditor
Hrvatski reprezentativac

Perišićev suigrač: Ivan je veliki profesionalac, ali jede baš čudne stvari...

Piše desk  /  17.05.2022., 10:04h

Napadač ‘vatrenih‘ i Intera igra u sjajnoj formi dok se šuška o njegovu odlasku iz Italije, a Alessandro Bastoni otkrio je djelić njegove prehrane.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (33) proživljava sjajne dane u Interu. Neki smatraju i da igra u životnoj formi jer je u zadnjih šest utakmica zabio četiri gola i dvaput asistirao.

Nakon što je sredio Juve u finalu talijanskog kupa s dva komada, u nedjelju je asistirao u pobjedi kod Cagliarija koja je ostavila "nerazzurre" u utrci za naslov do zadnjeg kola.

Suigrač Alessandro Bastoni (23) nakon Cagliarija komentirao je Perišićevu formu i otkrio da jede zanimljive kombinacije.

- Čak i na treningu uvijek ide jako. Pitao sam ga za večerom što jede jer bih i ja jeo isto. Uzeo je kruh, puretinu i avokado, čudne stvari. Ivan je veliki profesionalac i primjer, igrao je 120 minuta u finalu kupa, a sad je bio još bolji nego u srijedu - rekao je Bastoni za DAZN, prenose 24 sata.

Perišić je ove sezone odigrao čak 48 utakmica za momčad Simonea Inzaghija, a u prosjeku je na terenu nešto manje od 80 minuta. Zabio je devet puta i isto toliko puta asistirao.

Krajem ove sezone istječe mu ugovor i nakon sedam godina, ne računajući posudbu u Bayern 2020., mogao bi napustiti Giuseppe Meazzu.

Chelsea je jako zainteresiran i ponudio mu je veću plaću od one koju nudi Inter, oko 4,5 milijuna eura. Talijanski Sport Mediaset tvrdi da je sve dogovoreno, a direktor milanskog kluba Beppe Marotta želi zadržati Perišića. On je pak upravi znakovito poručio:

- S najboljim igračima ne čekaš posljednji trenutak oko produljenja ugovora.

Uoči posljednjeg kola Serie A branitelj naslova zaostaje dva boda za Milanom, koji sanja "scudetto" od 2011. Rasplet slijedi u nedjelju od 18 sati, kad "rossoneri" gostuju kod Sassuola, a Inter dočekuje Sampdoriju znajući da mu samo pobjeda, uz poraz najvećeg rivala, donosi titulu.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 10:42