StoryEditor
serie a

Perišić zabio golčinu u šokantnom porazu Intera, Pašalić strijelac u ludom remiju Atalante i Torina

Piše desk  /  27.04.2022., 22:33h
Mario Pašalić zabio je za Atalantu protiv Torina u zaostaloj utakmici 20. kola Serie A. Hrvatski reprezentativac poentirao je za 3:4 u Bergamu nakon lijepe akcije domaće momčadi i asistencije Luisa Muriela.

Muriel i Pašalić majstorski su izbacili cijelu obranu torinske momčadi, a Pašalić je sam izbio pred gostujućeg vratara i lako poentirao za smanjenje prednosti. Šest minuta kasnije Muriel je iz penala izjednačio rezultat.

Gol pogledajte OVDJE!

U najluđoj utakmici sezone u Serie A Torino je poveo golom Sanabrije u četvrtoj minuti. Muriel je u 18. iz penala izjednačio, a De Roon u 23. zabio za preokret Atalante. Lukić je u 36. zabio iz penala za 2:2, a u drugo poluvrijeme bolje je krenula momčad Ivana Jurića. Lukić je iz novog penala zabio u 63. minuti, a u 68. Torino vodi 4:2 autogolom Freulera, prenosi Index.

Pašalić je, rekli smo, smanjio na 3:4 u 78. minuti, a Muriel je u 84. pogodio za nevjerojatnih 4:4. Pašalić je u 44. utakmici ove sezone zabio 12. gol za Atalantu, a ima i devet asistencija.

Šok za Inter, Milan ostaje prvi

Inter je doživio šokantan 2:1 poraz od Bologne u zaostaloj utakmici 20. kola Serie A. Milanska momčad povela je sjajnim pogotkom Ivana Perišića u trećoj minuti, no na kraju je slavila momčad Siniše Mihajlovića. Pogotkom Marka Arnautovića u 28. minuti Bologna je izjednačila, a preokret domaćoj momčadi donio je Nicola Sansone u 82. minuti utakmice.

Gol Perišića pogledajte OVDJE!

Za Inter je ovo težak udarac u borbi za Scudetto. Milan mu trenutno bježi dva boda četiri kola prije kraja. U sljedećem kolu Inter gostuje kod Udinesea, a Milan je domaćin Fiorentini. Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su svih 90 minuta za poraženu momčad.

Dnevnik.ba

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
20. travanj 2024 11:43