StoryEditor
legenda o legendi

Peđa Mijatović: Reći ću vam nešto što nikad nisam. Znate li što je Modrić radio kad je imao koronu?

Piše desk  /  19.05.2022., 07:16h

"S 36 godina često je među onima koji najviše pretrče. Skroman je, dobro se priprema. Reći ću vam nešto što nikad nisam. Prije dvije godine..."

Luka Modrić je jučer primio nagradu Marca Leyenda (Marcina legenda), koju španjolska Marca dodjeljuje najboljim sportskim profesionalcima u povijesti. Na svečanu dodjelu Modrić je došao u pratnji supruge Vanje. No bili su tu i sadašnji te bivši igrači Real Madrida.

Među njima našao se i Predrag Mijatović, legendarni crnogorski nogometaš. "Jako sam sretan zbog Luke jer je Marcina legenda jako bitna nagrada. On je stvarno fenomen, ne samo zato što mi je prijatelj. Zadovoljstvo je biti uz njega", naglasio je Mijatović, koji nije htio precizirati kada bi Modrić mogao u mirovinu.

"S 36 godina često je među onima koji najviše pretrče. Skroman je, dobro se priprema. Reći ću vam nešto što nikad nisam. Prije dvije godine, kada je bio pozitivan na covid, u svojem dvorištu napravio je mali teren kako bi trenirao, s čunjevima i svime time. Živi profesionalizam. Nije čudno što i iduće godine može biti na ovoj razini", nastavio je Mijatović.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:08