StoryEditor
australian open

Pavićev i Mektićev trener se nakon meča išao obračunati s Kyrgiosom i Kokkinakisom

Piše desk  /  22.01.2022., 12:21h
Mate Pavić i Nikola Mektić, olimpijski pobjednici i najbolji svjetski par, jučer su senzacionalno ispali u 2. kolu Australian Opena. Bolje od njih bile su dvije australske zvijezde Nick Kyrgios i Thanasi Kokkinakis. A oni su nakon pobjede optužili hrvatske trenere da su ih željeli fizički napasti u svlačionici.

"Samo da vam kažem da su nam nakon jučerašnjeg meča parova treneri naših protivnika prijetili da će nas istući u svlačionici. Tenis je tako mekan sport. Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom", napisao je Kyrgios na Twitteru uz emojije zijevanja, straha i smijanja. "To je bilo ludo, ljudi su mislili da smo u UFC-u", nadovezao je Kokkinakis.

Ni jedan ni drugi na društvenim mrežama nikog nisu imenovali, ali Australci su naknadno saznali da se optužbe odnose na Pavićevog kondicijskog trenera.

Snimku pogledajte OVDJE.

Australski je dvojac pobijedio hrvatsku kombinaciju pred krcatim gledalištem u bučnoj i naelektriziranoj domaćinskoj atmosferi, a nije pomoglo ni to što je Kyrgios u nekoliko navrata pogodio naše tenisače u tijelo, što nije najsportskiji potez, ali ni nedopušten.

"Jako su glasni i naravno da navijaju za svoje, ali ne bi ih ubilo da pokažu poštovanje i prema protivnicima. Vidjeli smo kako je bilo i u meču Kyrgiosa s Medvjedevim. Takvi su ovdje, navikli smo, ali kao što sam rekao, ne bi bilo zgorega da pokažu malo poštovanja", rekao je Pavić nakon meča o atmosferi.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 03:56