StoryEditor
ukrajina

Pašalićev suigrač nakon postignutog gola uputio apel i molbu svijetu

Piše desk  /  25.02.2022., 08:29h
Ukrajinski nogometaš Ruslan Malinovskyi postigao je sjajan gol u pobjedi Atalante protiv Olympiakosa za prolazak u osminu finala Europa lige, a kao što se i očekivalo ako postigne gol, skinuo je dres i poslao jasnu poruku svijetu - zaustavite rat u Ukrajini.

Malinovsky je u 67. minuti jako lijepo pogodio za 2:0 i već tada riješio pitanje pobjednika, a odmah nakon što je vidio da je lopta ušla u mrežu, pronašao je odgovarajuću kameru, zagrnuo majicu i poslao apel da se rat u Ukrajini zaustavi.

Uz to, njegova gestikulacija sa sklopljenim rukama još više je dala na značaju poruci koju je poslao, a upravo ovaj potez najviše je oduševio svjetsku javnost i postao je najpopularniji na društvenim mrežama.

Ubrzo nakon prvog, Malinovsky je samo dvije minute nakon toga postigao i drugi gol, s tim da je ovaj put pokazao sav svoj nogometni talent i praktično iz mjesta s 25 metara pogodio nebranjeni dio mreže domaćeg gola.

Na kraju, Atalante je slavila rezultatom 3:0 i prošla u osminu finala. Prvi gol za tim iz Bergama postigao je Maehle u 40. minuti.

Dnevnik.ba 

16. travanj 2024 17:55