StoryEditor
futsal

Ovo ne viđamo svaki dan: Pogledajte što su Boysi pjevali Šibeniku nakon poraza u finalu Superkupa

Piše desk  /  11.09.2023., 11:27h

Futsal Dinamo u nedjelju je pobjedio Šibenik 1983 u zagrebačkom Domu sportova s 3:0 i tako sezonu otvorio osvajanjem trofeja hrvatskog Superkupa.

Prvo poluvrijeme je završilo bez golova, no Dinamo je u drugom stigao do uvjerljive pobjede. Mihovil Prgomet zabio je prvi gol u 25. minuti, tri minute kasnije za 2:0 pogodio je Kristijan Postružin, a u 40. minuti Luka Perić postavio je konačnih 3:0, piše Direktno.

Atmosfera u dvorani bila je užarena cijelo vrijeme, a nekoliko stotina Bad Blue Boysa na južnoj tribini cijelo vrijeme pjevalo je bez prestanka svojim miljenicima. 

No, na kraju utakmice pokazali su veliko srce. Šibenčani su na tribinama imali tek nekoliko navijačapa su im tijekom svečane dodjele medalja Boysi zapjevali. 

Lijepe scene 

"Šibenčani poručuju, a dušmani neka čuju. Hrvatski će opet sin prolaziti kroz svoj Knin", orilo je s tribina dok su igrači Šibenika stali pred južnu tribinu i zapljeskali zagrebačkoj publici. 

Netko od Boysa na tribini podigao je i majicu Funcuta s proslave 40. rođendana koji je proslavljen ove godine. 

Futsal sezona 2023./2024. započinje 22.09., a Dinamo u Domu sportova dočekuje omiški Olmissum s kojim je igrao finale prvenstva, ali i polufinale Superkupa. 

Svoj put u Ligi prvaka Dinamo počinje krajem listopada, a utakmice najvećeg europskog futsal natjecanja igrat će se u Domu Dražena Petrovića i ako je suditi po dosadašnjoj podršci, Boysi će napuniti Cibonu do zadnjega mjesta. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:37