StoryEditor
transferi

Otkriveno koliko je Manchester City ponudio Hajduku za Vuškovića

Piše desk  /  10.04.2023., 13:41h

Stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je kako je PSG i dalje zainteresiran za Luku Vuškovića (16). Talijanski novinar dodaje kako su bogati Parižani spremni okrenuti se drugim opcijama ako odustanu od stopera i najvećeg talenta Hajduka. Među tim drugim opcijama, tvrdi Romano, nalazi se još jedan hrvatski talent. Međutim, nije otkrio koji.

Kao što se ranije pisalo, PSG nije jedini zainteresiran za Vuškovića. U priči je otpočetka i Manchester City, a Romano tvrdi kako službena ponuda engleskog velikana za Vuškovića iznosi 12 milijuna eura. Uz klub trenera Pepa Guardiole, u utrku za Vuškovićem uključili su se još neki engleski prvoligaši, čija imena Romano također nije otkrio, prenosi Index.

Vušković je za prvu momčad Hajduka debitirao na Maksimiru u teškom porazu od Dinama (0:4). Trener Ivan Leko u početnu postavu stavio ga je i u iduće četiri utakmice s Lokomotivom (3:4), Osijekom (2:0), Slaven Belupom (1:0) i Šibenikom (3:2). Protiv Istre (2:2) nije igrao jer je na treningu uoči utakmice dobio udarac, pa splitski klub nije želio riskirati težu ozljedu.

Brojni svjetski mediji mjesecima pišu o interesu najvećih europskih klubova za Vuškovića. Manchester City, PSG i Real Madrid šalju milijunske ponude, a Hajduk za svog najvećeg talenta navodno traži 15 milijuna eura. Ostvari li se transfer za tu cijenu, Vušković će prestići Nikolu Vlašića (10.8 milijuna eura) i postati najskuplji igrač splitskog kluba ikad.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 16:32