StoryEditor
Pampas/Opus Arena

Osijek u jednom danu prodao dvije tisuće pretplata

Piše desk  /  06.07.2023., 13:55h

Osijek će sljedeće sezone, koja je već pred vratima, prvi put zaigrati na Pampasu tj. Opus Areni, svom novom i modernom stadionu. U gradu vlada velik interes za prvu sezonu koja se neće igrati na Gradskom vrtu. Navijači Bijelo-plavih pohrlili su po godišnje ulaznice kako bi osigurali svoja mjesta na najnovijem stadionu u državi.

"Točno u 22 sata i 44 minute, gotovo pet sati nakon predviđenog kraja radnog vremena, završen je prvi dan obnove članstva u NK Osijek i zaštićene prodaje godišnjih ulaznica. Kako bi svi koji su u 18 sati stajali u redu otišli svojim kućama obavljena posla, u srijedu je iznimno produženo radno vrijeme Ticket pointa.

Prodano je gotovo dvije tisuće godišnjih ulaznica za sezonu 2023/24. i nešto više od dvije tisuće članstva u NK Osijek. Drugim riječima, prvog dana izdano je oko četiri tisuće iskaznica (članstva + godišnje ulaznice)", poručili su na službenoj stranici kluba.

Osijek će novu sezonu otvoriti 22. srpnja na svom novom stadionu utakmicom 1. kola SuperSport HNL-a protiv Slaven Belupa. Pet dana kasnije započet će i europsku sezonu protiv mađarskog ZTE Zalaegerszega, a pretplate će vrijediti i za taj susret. Njihovi vlasnici osigurali su se za 18 domaćih utakmica HNL-a te one u Kupu.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 03:28