StoryEditor
knjaz kod vatrenih

Oršić: Livaja je igračina, a Petković je kao Messi

Piše desk  /  21.11.2022., 07:53h

Mislav Oršić i Ante Budimir bili su gosti u najnovijoj epizodi HRT-ove emisije "Knjaz kod Vatrenih" u kojoj reprezentativci Robertu Knjazu otkrivaju do sad nepoznate detalje iz karijere.

Oršić je Knjazu govorio o svojim nogometnim počecima u kojima je u Interu iz Zaprešića igrao sa sadašnjim reprezentativnim suigračem Antom Budimirom. Oršić je iz Intera nakon dvije godine otišao u Speziju za koju je odigrao tek 11 utakmica.

‘‘Ja sam kvartovski dečko. Bio sam nestrpljiv i mlad, trener u Italiji nije znao engleski, a ja sam odbijao naučiti talijanski. Kako se nismo mogli sporazumjeti, nisam igrao", rekao je Oršić Knjazu o danima u Italiji, a nakon toga je morao jednom riječju opisati suigrače iz reprezentacije.

Za Joška Gvardiola rekao je da je "mašina", za Marka Livaju da je "igračina", a Brunu Petkovića opisao je kao "Messija". Osim toga, Oršić je rekao da se prije utakmica najčešće opušta uz biljar zbog čega ga suigrači često zafrkavaju.

"Tko ima najmanje pretrčanih kilometara na utakmici, za kaznu ide na utrku s bikovima", rekao je Ante Budimir u šali o pravilima u svojoj Osasuni, gradu poznatom po utrci bikova. Budimir je rekao da kod kuće čuva loptu iz svake sezone u kojoj je igrao.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 13:25