StoryEditor
francuski napadač

Oglasio se i Benzema: "Moram misliti na ekipu i mjesto prepustiti nekome tko može pomoći da odigramo dobro SP"

Piše desk  /  20.11.2022., 07:39h

Službeno najbolji nogometaš svijeta Karim Benzema primoran je propustiti Svjetsko prvenstvo jer ponovo ima problema s ozljedom. Objasnio je da ne želi zauzimati mjesto nekome tko je 100 posto spreman i tako ponovo pokazao veličinu.

Vijest o ozljedi Benzeme razočarala je fanove manje od 24 sata prije početka najvećeg nogometnog natjecanja na svijetu. Nažalost, osvajača Zlatne lopte nećemo gledati na terenima u Kataru.

Ovu informaciju prenijeli su svjetski mediji, a pratio ih je Benzema koji se oglasio srceparajućom objavom na Instagram profilu. Istaknuo je kako smatra da je bolje svoje mjesto prepustiti nekome tko može nastupiti na maksimalnom nivou, nego da zauzima poziciju i ne zna hoće li biti spreman za sve utakmice.

"U životu nikada nisam odustao, ali večeras moram misliti na ekipu, kao što sam uvijek činio. Sada mi razum govori da svoje mjesto prepustim nekome tko može pomoći ekipi da odigramo dobro Svjetsko prvenstvo. Hvala svima na porukama podrške", rekao je razočarani Benzema.

Francuski napadač imao je problema s ozljedom u posljednjih mjesec dana i u svom Realu. Pojedinci su sumnjali da ne igra utakmice kako bi se čuvao ozljede za Svjetsko prvenstvo, ali je priča u potpunosti pala u "vodu".

Ovo je novi udarac za Francuze koji su već uskraćeni nastupa Paula Pogbe, N'Goloa Kantea, Presnela Kimpembea, Christophera Nkunkua i Mikea Maignana. Problema s ozljedom ima i Raphael Varane, ali je još uvijek u timu i njegov status nije posve poznat.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:57