StoryEditor
Kijev

Objavljena snimka bivše zvijezde Hajduka. Izgleda zapušteno i neprepoznatljivo

Piše desk  /  21.09.2022., 08:20h

Poznato je da Milevski voli provode te da je tijekom karijere često imao aktivan noćni život. Zbog toga nikada nije ostvario ono što se od njega očekivalo.

Društvenim mrežama kruži snimka Artema Milevskog iz jednog kafića. S nekoliko kilograma viška, proslavljeni ukrajinski nogometaš gleda utakmicu Šahtara u Ligi prvaka. Pretpostavlja se da je Milevski trenutno u Kijevu, a oko njega su društvo i alkohol.

Na snimci Milevski izgleda neprepoznatljivo i zapušteno. Poznato je da Milevski voli provode te da je tijekom karijere često imao aktivan noćni život. Zbog toga nikada nije ostvario ono što se od njega očekivalo.

Milevski je u ljeto 2014. stigao na Poljud kao slobodan igrač te se u Hajduku zadržao godinu dana, odigravši 27 utakmica uz tri postignuta gola. Za RNK Split je, pak, upisao jedan nastup u HNL-u, protiv Intera iz Zaprešića…

Ukrajinac je najbolji nogomet igrao u Dinamu iz Kijeva, a u karijeri je igrao još za Gaziantepspor, Tosno, Dinamo Brest, Concordiju i Kisvárdu. Posljednji klub bio mu je ukrajinski Minaj. Bio je dio ukrajinske reprezentacije do 2012. i godine.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 13:58