StoryEditor
incident nakon utakmice

Objavljena nova snimka: Vrsaljko pljuvao igrače Cityja

Piše desk  /  14.04.2022., 08:58h
Posebno se okomio na Aymerica Laportea i Kylea Walkera, a kada ih nije uspio dohvatiti jer ga je opet jedva zaustavljalo par suigrača i trenera, bacao se prema njima glavom i pljuvao.

Veliki sukobi obilježili su završnicu i vrijeme neposredno nakon uzvrata četvrtfinala Lige prvaka između Atletica i Manchester Cityja (0:0) u Madridu, nakon kojeg su gosti prošli dalje. 

U neredima je jedan od najistaknutijih bio Šime Vrsaljko. Sukobi s utakmice nastavili su se odmah po njenom završetku. Izlazeći s terena, Stefan Savić se verbalno zakačio s Jackom Grealishem, a nove snimke pokazuju da je tada krenuo i agresivni pohod hrvatskog desnog bočnog aktualnog prvaka Španjolske.

Vrsaljko, koji nije igrao, pred ulazom u tunel se svom snagom zaletio prema igračima Cityja. Nekoliko suigrača jedva ga je spriječilo da dođe do njih, ali Vrsaljko je nastavio jurišati na rivale i po ulasku u tunel.

Druga snimka, nastala u tunelu, pokazuje Vrsaljka kako igrače Cityja gađa plastičnom bocom i još žešće nasrće na njih. Posebno se okomio na Aymerica Laportea i Kylea Walkera, a kada ih nije uspio dohvatiti jer ga je opet jedva zaustavljalo par suigrača i trenera, bacao se prema njima glavom i pljuvao. 

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 07:21