StoryEditor
nekoć i sad

Objavljena genijalna snimka Luke Modrića: Prije desetak godina malo tko je očekivao ovakav rasplet

Piše desk  /  09.06.2022., 12:02h

Luka Modrić je postao jedna od najvećih klupskih legendi, a nakon prve polusezone bio je proglašen najvećim promašajem prijelaznog roka

Hrvatski nogometaš Luka Modrić u srijedu je potpisao novi jednogodišnji ugovor s Real Madridom prema kojem će ostati u klubu do 30. lipnja 2023. Ubrzo nakon toga Twitter su preplavile reakcije. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti snimku u kojoj se uspoređuje Modrićeva karijera do trenutka kad je tek došao u Real i nakon deset godina.

Doduše, nije baš sasvim precizna, ali je zanimljiva. Tako možemo vidjeti jedan od Modrićevih prvih intervjua kao igrača Reala, a preko toga se napominje da u tom trenutku ima 25 godina, tri individualna priznanja i bogatstvo od 30 milijuna funti te da nije osvojio niti jedan trofej, piše net.hr. Iako je istina da s Tottenhamom nije ništa osvojio i možda autor misli na to razdoblje, s Dinamom se naosvajao trofeja, ali i priznanja.

U drugom dijeli videa ide snimka nešto novijeg datuma preko kojeg stoji da je s 36 godina prikupio 24 trofeja i deset individualnih priznanja, dok mu je bogatstvo naraslo na 75 milijuna funti. Kako god, lijepo je vidjeti koliko je Vatreni napredovao i kakvu je karijeru napravio u jednom od najvećih klubova na svijetu.

Podsjetimo, vezni igrač s brojem 10 na leđima osvojio je 20 trofeja s Real Madridom, od čega pet Liga prvaka. Klub je ove godine osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup.

Modrić se nakon potpisivanja ugovora, inače, vratio na okupljanje reprezentacije koju čekaju utakmice s Danskom i Francuskom u Ligi nacija. U ponedjeljak, u remiju Hrvatske i Francuske 1-1 u Splitu, odigrao je 150. utakmicu u kockastom dresu.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 06:35