StoryEditor
nba

Nurkić dobio veliku kaznu jer se unio navijaču u lice i bacio mu mobitel

Piše desk  /  22.03.2022., 19:44h
Nurkić je već više od mjesec dana izvan terena jer se oporavlja od ozljede

Košarkaš NBA momčadi Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić kažnjen je s 40 tisuća dolara jer je na utakmici Portlanda i Indiane prišao jednom navijaču, unio mu se u lice, uzeo mu mobitel i bacio ga u tribine. Nakon intervencije zaštitara okrenuo se, nešto promrmljao i otišao. Inače, Nurkić je već više od mjesec dana izvan terena jer se oporavlja od ozljede, prenosi Index.hr.

Nije jasno čime je točno fan razbjesnio Bosansku Zvijer, koja ne igra od sredine veljače u svrhu sanacije plantarnog fasciitisa, neugodne boli u predjelu pete, pa stoga Nurkić nije ni bio na raspolaganju medijima kako bi razjasnio incident. Očito se radilo o nekakvom dobacivanju i uvredama, iako se ne zna što je navijač rekao centru Portlanda. Ove je sezone zabilježeno nekoliko incidenata između navijača i košarkaša. 

Dok je LeBron James upravo u Indianapolisu tražio da se odstrani dvoje navijača iz prvog reda, Carmelo Anthony učinio je isto jer ga je protivnički navijač provokativno oslovljavao "dječakom". Russell Westbrook žalio se da njegovoj obitelji smeta kad ga fanovi nazivaju "Westbrick". S druge strane, Kevin Durant je novčano kažnjen jer je na dobacivanje navijača reagirao protuuvredom.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 02:41