StoryEditor
bitka s tumorom

Novinar pitao Ćiru za komentar o SP-u: "Idem prema svome kraju, jetra mi je puna metastaza, nije mi do nogometa"

Piše desk  /  10.11.2022., 12:51h

Miroslav Ćiro Blažević otkrio je kako su mu se metastaze raširile na jetru

Dragi naš i omiljeni Miroslav Ćiro Blažević bori se kao lav protiv opake bolesti, no u regionalnom sportskom eteru završilo je jedno njegovo kratko, ali dramatično priznanje i potresna izjava... Kurir je, naime, stupio u kontakt s Ćirom, međutim, s druge strane telefonske žice dočekalo ih je neugodno iznenađenje. Umjesto šala i razgovora u Ćiro stilu, glas mu je bio tužan:

"Izvolite!"

Predstavio se novinar Kurira uljudno, pišu kurirovci tako, Ćiro je prepoznao o kome se radi. Kako to i dolikuje, pitali su starog prijatelja kako je sa zdravljem. Temom kojom posljednjih godina započinju svaki razgovor.

"Htjeli smo napraviti intervju vezan za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru, vezano za reprezentacije Hrvatske i Srbije, o kojima je Miroslav Blažević ranije rado pričao. Ćiro je malo pričekao, a onda rekao ono čega smo se bojali i čemu se nismo nadali", piše Kurir.

"Sine, još sam gore nego ranije. Idem ka svome kraju. Ne mogu lagati da sam dobro, kad nisam. Jetra mi je puna metastaza, nije mi do nogometa", tužno je rekao Ćiro.

"Dalje nismo pokušavali započinjati razgovor. Poželjeli smo starom prijatelju i velikom sportskom radniku bolje dane i ozdravljenje. Uputili riječi podrške i izrazili nadu da će naš Ćiro biti bolje", stoji u pisanju Kurira.

"Drži se legendo! Ne daj se! Srbi i Srbija žele ti sve najbolje. Moraš dobiti i ovu bitku, najvažniju u životu. Možeš ti to, rijetko si gubio. Nemoj sada da poklekneš", stoji u tekstu.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 18:16