StoryEditor
emotivna poruka

Novak Đoković čestitao Ćoriću na fantastičnom uspjehu

Piše desk  /  23.08.2022., 13:01h

Ćoriću je na ovom fantastičnom turniru čestitao i jedan od najvećih tenisača današnjice Novak Đoković. Emotivnom se porukom putem Instagram profila osvrnuo na njegovu ozljedu i sjajan povratak te zaželio sreću u nastavku karijere.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić oduševio je teniski svijet nevjerojatnim nastupom u SAD-u te osvajanjem turnira iz serije Masters 1000 u Cincinnatiju. 

Stigao je s pozivnicom u Cincinnati, bio je 152. tenisač svijeta, no ovim podvigom je zaradio čak tisuću bodova i probio se u društvo TOP 30 tenisača.  

Ćoriću je na ovom fantastičnom turniru čestitao i jedan od najvećih tenisača današnjice Novak Đoković. Emotivnom se porukom putem Instagram profila osvrnuo na njegovu ozljedu i sjajan povratak te zaželio sreću u nastavku karijere, prenosi Večernji.ba.

image
INSTAGRAM

Srpski je tenisač jučer dobio loše vijesti od organizatora US Opena i čini se kako sada gotovo sigurno neće moći nastupiti na posljednjem Grand Slamu sezone. 

- U ovom trenutku svi koji borave u SAD-u neće morati pokazati dokaz da su cijepljeni da bi ušli na US Open. Ipak, ako putujete iz inozemstva, kako biste igrali na US Openu, morate biti cijepljeni - stoji u priopćenju, a kako znamo da Novak nije cijepljen čini se da ga neće biti u New Yorku.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:21