StoryEditor
la liga

Nova skupocjena Barcelona osvojila mršavi bod na Camp Nouu protiv Rayo Vallecana

Piše Hina  /  14.08.2022., 07:13h

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa španjolske LaLige Barcelona i Rayo Vallecano su na Camp Nouu odigrali bez pogodaka. Klub iz madridskog predgrađa izdržao je pritisak Katalonaca koji su imali potpunu prevlast na terenu, ali nijednom nisu uspjeli svladati gostujućeg vratara, Makedonca Stoleta Dimitrevskog.

U završnici dvoboja Barcelona je još i ostala s igračem manje, jer je kapetan domaće momčadi Sergio Busquets zaradio drugi žuti karton.

Barcelona je na raspolaganju imala sva pojačanja osim Koundéa dovedena tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali su i Robert Lewandowski i Raphinha ostali bez pogotka u prvom službenom nastupu za Barcelonu.

Gosti su čak u sučevom dodatku postigli pogodak, ali je poništen zbog zaleđa.

Nogometaši Villarreala uvjerljivom su 3-0 pobjedom na gostovanju u Valladolidu započeli novu sezonu u španjolskoj La Ligi.

Tri utakmice prvog kola LaLige bit će odigrane u nedjelju: Cadiz - Real Sociedad (17.30), Valencia - Girona (19.30) i Almeria - Real Madrid (22.00). Kolo će biti zaključeno s tri dvoboja u ponedjeljak: Athletic Bilbao - Mallorca (17.30), Getafe - Atletico Madrid (19.30) i Betis - Elche (21.30).

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 17:36