StoryEditor
čudno

Nogometni savez plaća 30 tisuća KM za savjetovanje anonimusu iz Beograda?

Piše desk  /  05.10.2021., 08:33h
Miličić je ugovor s NSBiH potpisao 2. srpnja 2021. godine. I prije toga je redovno putovao s izaslanstvom NSBiH, redovno dolazio na okupljanja reprezentacije BiH, bio rame uz rame s prvim čovjekom Saveza.

Marko Miličić jedan je od savjetnika predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBiH).

Kao potpuni anonimus u svijetu nogometa s adresom u Beogradu, Miličić ima potpisan ugovor s NSBiH o “intelektualnom savjetovanju”. To će nogometni savez BiH koštati 30.000 KM.

– Gospodin Miličić je moj savjetnik za ekonomska pitanja i mislim da ja kao predsjednik Saveza imam puno pravo formirati svoj tim onako kako mislim da treba – odgovorio je na pitanje o izvjesnom Miličiću Vico Zeljković, predsjednik NSBiH, u emisiji Plenum na FTV-u.

Prema dokumentima koji su procurili u javnost, Miličić je ugovor s NSBiH potpisao 2. srpnja 2021. godine. I prije toga je redovno putovao s izaslanstvom NSBiH, redovno dolazio na okupljanja reprezentacije BiH, bio rame uz rame s prvim čovjekom Saveza.

Tako je, prema fakturi koja stigla na adresu Faktora, Miličić u lipnju proveo tri noći u sarajevskom Swissotelu, a račun u iznosu od 767,36 KM ispostavljen je Nogometnom savezu BiH.

NSBiH je boravak aktualnog predsjednikovog savjetnika u centru Sarajeva 1. lipnja 2021. godine platio 261,20 KM, a 7. i 8. lipnja dodatnih 506,16 KM.

Miličić tada, barem prema ugovoru, nije “intelektualno savjetovao” NSBiH, a ostaje pitanje zbog čega je krovna kuća bh. nogometa plaćala njegov boravak u hotelu.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 15:00