StoryEditor
NJEGOVA VERZIJA

Nogometaš prepisao sve što ima na suprugu... Ona zatražila razvod i sve mu uzela!

Piše Desk  /  19.11.2021., 09:30h
- Ma kakvo bogatstvo? Kakva četiri automobila? Imao je jedan golf i prodao ga je jer nije imao novca.

Reprezentativac Zimbabvea Tendai Ndoro (36) vjerovao je u ljubav, ali umjesto da mu bude sve, postala mu je ništa - doslovno, prenosi Večernji.hr.

Jer, sve što je zaradio u karijeri, prepisao je na suprugu Thando Maseko i čim se to dogodilo, zatražila je razvod i ostao je bez ičega.

Obogatio se nakon transfera vrijednog 500.000 eura u saudijski Al-Faisaly Harmah prije četiri godine, gdje je proveo tek nekoliko mjeseci i potom se vratio natrag u južnoafrički nogomet, ali umjesto u Orlando Pirates, postao je član Ajax Cape Towna.

Posljednje je zaigrao u Highland Park, također južnoafričkom klubu. Supruga, inače bivši model, uzela mu je novac, nekretnine, automobile... a on je proglasio bankrot te jedva preživljava.

Barem tako tvrdi. Ipak, čini se da je sve prepisao na nju kako bi "izgladio" situaciju nastalu nakon opetovanih prijava za obiteljsko nasilje.

- Policija je rekla da zbog dvoje male djece više ne možemo živjeti u istoj kući, da jedno od nas mora otići. I on je izabrao otići, nikad ga nisam izbacila - kazala je medijima Maseko te naglasila da su se razdvojili još 2018.

Posvjedočila je i se njemu svidjelo živjeti sam, a njoj prepustiti svu odgovornost za djecu. Ujedno, rekla je i da nikakvog novca nije bilo u vrijeme dok su bili skupa.

- Ma kakvo bogatstvo? Kakva četiri automobila? Imao je jedan golf i prodao ga je jer nije imao novca. A to što je prepisao sve na nju? - Jednostavno, da mu to ne oduzmu zbog dugova - verzija je njegove bivše supruge.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 03:59