StoryEditor
Todor Nedelev

Nogometaš Bugarske operiran u Gruziji: Komadići stakla mu se zaglavili u glavi

Piše desk  /  11.06.2022., 10:56h

Todor Nedelev uspješno je operiran poslije prometne nesreće u Tbilisiju.

Nogometna reprezentacija Bugarske doživjela je prometnu nesreću u Gruziji, a najteže je prošao Todor Nedelev, koji je prevezen u bolnicu, gdje je kasnije i operiran, a prema prvim informacijama morat će ostati u bolnici tjedan dana.

Kako prenose bugarski mediji, što je kasnije potvrdio i Botev Plovdiv, klub za koji Nedelev nastupa, operacija je trajala dva sata, a ona je bila neophodna zbog komadića stakla zaglavljenih u Nedelevoj glavi.

Prema službenim informacijama Nogometnog saveza Bugarske svi ostali članovi bugarske reprezentacije su dobro prošli.

- Todor Nedelev uspješno je operiran poslije prometne nesreće u Tbilisiju. Intervencija je počela nešto pre 1.00 po bugarskom vremenu i trajala je oko 2 sata, prenosi Telegraf.

Kapetan "kanarinaca" imao je slomljenu lubanju i operiran je u bolnici. Nedelev će narednih dana ostati u bolnici, gdje će biti podvrgnut rehabilitacijskim procedurama.

PFC Botev Plovdiv zahvalio je liječnicima u bolnici u Tbilisiju, kao i dr Bočevu i timu BFU i reprezentaciji na pomoći Nedelevu, kao i na blagovremenom informiranju Kluba "žuto-crnih" o događanjima s kapetanom.

- Todoru Nedelevu želimo brz oporavak i što brži povratak na teren da se bavi svojom najdražom stvari – da svojim lijepim i magičnim igrama obraduje "žuto-crna" srca! - stoji u priopćenju Nedelovog kluba.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:10