StoryEditor
hrvatski nogometaš

Njemački novinar: Modrić je počeo pregovore s Realom, ali i s još dva kluba

Piše desk  /  22.03.2023., 08:10h

Luka Modrić (37) napokon je počeo pregovore s Realom oko produljenja ugovora koji mu završava za samo tri mjeseca. Ovo je objavio Florian Plettenberg, novinar njemačkog Sky Sporta i jako pouzdan izvor za transfere.

To je velika novost jer dugo čekanje Reala da krene u pregovore sa svojom legendom koja uskoro može napustiti klub bez odštete, u kombinaciji s jako promjenjivom Modrićevom formom zadnjih mjeseci, bilo je razlog za sve češće špekulacije kako Real više ne želi Modrića.

Međutim, ova vijest pokazuje suprotno. Spomenuti izvor navodi: "Real i Modrić počeli su pregovore oko produljenja ugovora do 2024., ali istovremeno za Modrića se ozbiljno interesiraju klubovi iz Katara i Saudijske Arabije. Moguće je da napusti Real na kraju sezone. Konačna odluka očekuje se za dva tjedna do mjesec dana."

S obzirom na Modrićevu dob, Real je posljednjih godina s njim produljivao ugovore za po jednu sezonu. Modrić je u Real došao 2012. iz Tottenhama uz odštetu od 35 milijuna eura. Od tada je za Real odigrao 473 utakmice, postigao 37 i namjestio 76 golova. S Realom je osvojio tri španjolska i pet europskih naslova. 

Dnevnik.ba

23. svibanj 2024 22:29