04.10.2021.,Zagreb - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Maksimir. Duje Caleta Car. Marin Pongracic Photo: Igor Soban/PIXSELLIGOR SOBAN/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
kritike na račun pongračića

Njemački Bild o hrvatskom reprezentativcu: "On je profesionalac za skandale"

Piše desk  /  19.07.2022., 10:02h

"Neće svi biti sretni što ga vide", navodi Bild i piše da je Hrvat nizao skandale

Hrvatski reprezentativac Marin Pongračić vratio se u Wolfsburg gdje već nekoliko dana trenira u klupskom centru, a njemački Bild tu je vijest popratio tvrdnjom da on ne želi biti ondje, kao i time da ga se klub čiju je momčad preuzeo Niko Kovač želi riješiti.

Pongračića se naziva profesionalcem za skandale i podsjeća da je ugovorno vezan za klub do ljeta 2024. godine, ali i da je u klubu trebao biti još prije četiri tjedna kad su započele pripreme. Kasnio je zbog bolesti. Ozljeda noge priječi ga da se priključi ostatku momčadi u trenažnom procesu, no danas bi se prvi put trebao susresti s bivšim suigračima i upoznati nove otkako se vratio s posudbe na kojoj je bio u Borussiji Dortmund.

"Neće svi biti sretni što ga vide", navodi Bild i piše da je Pongračić nizao skandale pa potom u njih nabraja ilegalni korona party, sukobe u momčadi, vrijeđanje trenera, tužbu protiv kluba. 

Podsjetimo, Pongračić, kojem je istekla posudba u Borussiji, tužio je Wolfsburg zbog neisplaćivanja bonusa, a zatim je u intervjuu kritizirao matični klub, nadajući se kako će ga Borussia na kraju sezone otkupiti. Ipak, Dortmund nije htio dati devet milijuna eura za hrvatskog stopera. Pisalo se ranije da je Kovač rekao da će mu dati priliku za dokazivanje, prenosi Index Sport.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:42