StoryEditor
liga nacija

Nizozemci: "Školovao nas je 119 minuta! Naši navijači mu plješću dok izlazi - Zaslužio je!"

Piše desk  /  15.06.2023., 11:26h

Nizozemski mediji oduševljeni su igrom Hrvatske za dramatičnu pobjedu (4:2) nakon produžetaka protiv domaćina u Rotterdamu u polufinalu. Posebno veličaju njenog kapetana.

"Za tri mjeseca napunit će 38 godina i evo ga sada, usred lipnja, nakon duge i naporne sezone školovao nas je 119 minuta. Navijači Nizozemske plješću Luki Modriću dok izlazi iz igre. Potpuno je to zaslužio", piše novinar Algemeen Dagblada. Nizozemski dnevnik dodaje:

"Bila je to sjajna utakmica na terenu i tribinama. Puna buke, žestine, golova, drame. Nije bilo ni sekunde dosade. Na kraju je Hrvatska pobijedila i ostavila Nizozemsku frustriranu nakon duge i teške sezone. No, to je logična posljedica onoga što je Oranje pokazalo."

Državna televizija NOS piše: "Stari majstor Modrić zasluženo je i u Rotterdamu dobio jedan veliki pljesak. Čini se da istrošenost ne pogađa Modrića, jer 37-godišnjak je po tko zna koji put vodio Hrvatsku do pobjede. Zaokružio je svoju fenomenalnu partiju golom u sudačkoj nadoknadi i ovacijama publike."

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 02:36