StoryEditor
transferi

Nizozemci još sanjaju da mogu dovesti Ivanušeca za 8.5 milijuna eura

Piše desk  /  28.07.2023., 10:26h

Luka Ivanušec je sve dogovorio s Feyenoordom i potpisat će četverogodišnji ugovor s nizozemskim prvakom, javio je jučer De Telegraaf, najčitaniji list u toj zemlji. Navodno je transfer vrijedan 8.5 milijuna eura fiksno, a na taj iznos treba dodati i bonuse vezane uz učinak igrača u novom klubu.

No, tko se imalo razumije u hrvatski nogomet, transfer od 8.5 milijuna eura za igrača Dinama koji vrijedi (po Transfermarktu) 12 milijuna bio bi ravan samoubojstvu nove Uprave prvaka Hrvatske. Tako da su gotove nikave šanse da Nizozemci dovedu hrvatskog reprezentativca za navedene novce.

Dinamo je Ivanušeca doveo prije pet godina iz Lokomotive za tri milijuna eura. Od tada je odigrao 168 utakmica, postigao 35 i namjestio 18 golova. Vjerojatno mu je posljednja utakmica za Dinamo ona protiv Astane u prvom pretkolu Lige prvaka, u kojoj je postigao tri gola za pobjedu 4:0.

Slot: Nismo ga još doveli

Iako nije rekao da je posao gotov, trener Feyenoorda Arne Slot priznao je da se radi na dovođenju lijevog krila Dinama i hrvatske reprezentacije.

"Nije tajna da smo zainteresirani za igrača koji može igrati na više pozicija. Ivanušec? Moguće je. Još uvijek ga nismo doveli", rekao je Slot.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:34