StoryEditor
brutalno

NIJE IMAO ŠANSE Pogledajte kako je ‘El Animal‘ razbio srpskog boksača

Piše Desk  /  05.12.2021., 08:32h
Filip Hrgović rutinski je pobijedio Emira Ahmatovića nokautiravši ga u trećoj rundi. Na početku meča, njemačko-srpski borac pružio je dobar otpor, ali već u drugoj rundi bio je dva puta na podu.

Njemačko-srpski boksač Emir Ahmatović nije imao nikakve šanse protiv Filipa Hrgovića koji je s lakoćom došao do 14. pobjede u profesionalnoj karijeri, prenose 24sata.hr.

‘El Animal‘ je u Las Vegasu u velebnoj Grand Garden Areni rutinski svladao Ahmatovića nakon što je sudac početkom treće runde prekinuo meč. 

Hrgović je u prvoj rundi zauzeo sredinu ringa dok mu je Ahmatović pružio dobar otpor, ali u drugoj rundi hrvatski boksač krenuo je agresivnije i nametnuo svoj ritam. Zadao mu je niz udaraca, a Ahmatović je bio sve uzdrmaniji pa je sudac srpskom borcu dva puta odbrojavao. 

Kako je Hrgović u drugoj rundi poslao Ahmatovića u nokdaun pogledajte OVDJE

Početak treće runde bio je ujedno i kraj meča. Ahmatović je jedva preživljavao, a nakon 30 sekundi i Filipove prve serije, ponovno je završio na koljenima. Sudac je zaključio kako nema smisla nastavljati meč te je označio kraj borbe. 

Kako je Hrgović nokautirao Ahmatovića i došao do nove pobjede pogledate OVDJE.

Bila je to treća Hrgovićeva borba na američkom tlu, ali po prvi puta u boksačkoj Meki u kojoj su se odvili neki od najpoznatijih mečeva u povijesti sporta. Hrgović je odradio 14 uvjerljivih pobjeda, a sad su na redu promotori Eddie Hearn i Kalle Sauerland koji mu trebaju omogućiti borbu za obaveznog izazivača prvaka po IBF-u.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 01:36