StoryEditor
sramotne scene

Nezadovoljni navijači izvrijeđali bh. izbornika: "Puši k****, majmune, gdje su njih trojica? Dovedi ih!"

Piše desk  /  27.03.2023., 14:07h

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić bio je na meti navijača nakon što je njegova momčad poražena od Slovaka u Bratislavi (2:0) u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2024.

Navijači su bili nezadovoljni time što igrači poput Edina Džeke, Rade Krunića i Amera Gojaka nisu došli pozdraviti navijače prije odlaska u svlačionicu. Na snimci koju je objavio portal sportsport.ba čuje se niz uvreda i zahtjeva da se igrači dovedu ("Puši k**ac, majmune, gdje je Džeko, gdje su Krunić i Gojak? Dovedi ih..."). Izbornik je u početku mirno promatrao situaciju, ali se kasnije i upustio u verbalne okršaje s nekima od navijača.

Na konferenciji za medije nakon utakmice izbornik Hadžibegić priznao je da njegova momčad nije bila dobra i da su kod oba gola napravili individualne greške. Kazao je, ipak, da poraz nije uzdrmao ambicije reprezentacije u ovim kvalifikacijama i da ima još mnogo vremena i utakmica za napredak.

Podsjetimo, Bosna se nalazi u kvalifikacijskoj skupini J, a nakon dvije odigrane utakmice ima tri osvojena boda. Prije poraza od Slovačke slavili su na domaćem terenu protiv Islanda (3:0).

Dnevnik.ba

27. srpanj 2024 04:05