StoryEditor
društvene mreže

Neymar najzgodnijoj hrvatskoj nogometašici lajkao fotku na kojoj pozira u dresu

Piše desk  /  16.12.2022., 10:04h

Najzgodnija nogometašica svijeta i najpopularnija hrvatska igračica Ana Maria Marković privukla je pozornost Neymara, koji joj je na Instagramu lajkao fotku u hrvatskom dresu, a o tom se njegovom potezu raspisao i britanski The Sun.

Naime, Marković je fotku objavila uz poruku podrške Vatrenima nakon poraza od Argentine, a u samo jedan dan fotka je skupila gotovo pola milijuna lajkova.

Među lajkačima se našao i Neymar, koji je čini se zbog Ana Marije odlučio nakratko preboljeti poraz od Hrvatske u četvrtfinalu.

"Neymar nastavlja s radom u Hrvatskoj", našalio se jedan komentator.

"Bio je brz u lajkanju", primijetio je drugi.

"U kontaktu smo"

Inače, Marković je rođena u Zürichu 1999. godine, a pretprošle godine je upala u prvu ekipu Grasshoppera. Odmah u debiju, nastupivši od prve minute, postigla je četiri pogotka u utakmici švicarskog kupa. Uspješna je i u hrvatskoj reprezentaciji pa je lani u šestoj minuti zabila gol na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

Ana Maria, koja inače živi i radi u Švicarskoj, u više navrata i službeno je proglašavana najljepšom nogometašicom svijeta, a na Instagramu je nedavno probila brojku od milijun i pol pratitelja.

Već ranije ju se povezivalo s Neymarom, a Ana Maria je jednom prilikom otkrila kako se povremeno čuje s njim.

"Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa", rekla je tada.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 10:34